Asiakaspalautteet


"Katja on mestari ohjaamaan irti päästämistä. Hän on erittäin ymmärtäväinen ja lempeä, ja hänellä on kyky olla levollisesti läsnä ja löytää aina juuri oikeat kysymykset, joilla solmu lähtee aukeamaan. Se, mikä näyttää ensin ylittämättömältä ongelmalta paljastuukin vain mielen kehitelmäksi, ei miksikään.

Katja kanssa työskentely on auttanut minua, kun olen käynyt läpi vaikeaa masennusta ja suuria elämänmuutoksia. Hänen kärsivällisyytensä ja tyyneytensä vievät irti päästämisen aivan uusiin syvyyksiin ja ohjaus on tuonut lisää selkeyttä ja rauhaa arkeeni.

Sedona-metodi on siitä uniikki, että siitä on apua kaikilla elämänalueilla. Se on hämäävänkin yksinkertainen, niin ettei aina edes ymmärrä, miten nopeasti ja miten paljon helpotusta ja selkeyttä se voi tuoda. Katjan oma ymmärrys tästä metodista on syvällistä, ja se tekee hänestä ihanteellisen ohjaajan kenelle tahansa, joka haluaa soveltaa irti päästämistä elämäänsä." -VS


"Nautin irti päästämisestä Katjan kanssa. Tunteiden, myös negatiivisten, ilmaiseminen tuntuu turvalliselta, sillä sitä ei paheksuta. Pidän myös siitä, että hän intuitiivisesti tietää missä kohtaa prosessissa olen. Joka session jälkeen olen rauhallisempi, rennompi ja onnellisempi." –MG"Minulla on ollut onni tuntea ja työskennellä vuosia Katjan kanssa irti päästämisen merkeissä. Katja on erinomainen (irti päästämisen) fasilitoija, ja sessiomme ovat auttaneet minua navigoimaan ihmissuhdepäätöksissä, selventämään työhön liittyviä päätöksiä sekä ylipäätään tekemään päätöksiä hyväksynnästä ja myötätunnosta käsin.

Tämä seurauksena avioliittoni on parantunut, olen vaihtanut urani mielekkäämpään ja elän kaikkineen onnellisempaa elämää. Ja mikä parasta, useimmat näistä muutoksista ovat tapahtuneet helposti ja vaivatta.

Katjalla on kaunis läsnäolon taito. Luotan häneen ehdottomasti, ja hänen kanssaan työskentely tuntuukin aina hyvin turvalliselta. Suosittelen Katjan kanssa työskentelyä lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa parantaa mitä tahansa elämänsä osa-aluetta."  – KR


"Katjan ohjauksessa on hyvä olla! Katja on opettanut minua päästämään irti siitä, että asioiden pitäisi mennä kuten minä haluan ja hyväksymään sen, miten asiat ovat. Hän on auttanut minua selkiyttämään mieltäni ja olemaan paremmin yhteydessä omaan itseeni. Ohjaus tuntuu aina turvalliselta ja hyväksyvältä, ja voin huoletta ilmaista sen, mitä tunnen ja ajattelen, ilman pienintäkään pelkoa tuomitsemisesta tai paheksunnasta. Suosittelen Katjan palveluita lämpimästi!" – HH


"Suosittelen lämpimästi Katjaa irti päästämisen oppaaksi. Hän on ollut irti päästämisen tukenani monia vuosia, ja joka ikisessä sessiossa hän osuu ohjauksessaan aivan naulan kantaan. Hän on auttanut minua pitkään jatkuneissa ongelmissa kuten sosiaalisten tilanteiden pelossa, unettomuudessa, taloudellisissa vaikeuksissa ja monissa, monissa muissa asioissa. Joka session jälkeen tunnen oloni paljon paremmaksi ja rauhallisemmaksi.

Katjan taidot perustuvat sekä pitkään irti päästämisen ohjauksen kokemukseen että siihen, että hän myös harjoittaa irti päästämistä itse ahkerasti. Tämä yhdistelmä tekee hänen ohjauksestaan hyvin voimallista.

Sedona-metodi on hyvin tehokas ja helppo työkalu. Se auttaa voimaan paremmin ja elämään sellaista elämää jota haluaa. Se toimii hyvin yksinkin harjoitettuna, mutta kun joku tukee ja opastaa siinä, metodin tehokkuus moninkertaistuu.

Kaiken kaikkiaan suosittelen lämpimästi Katjaa irti päästämisen tueksi – voin taata ettet pety!" – HM


Olen ollut näillä koulutuspäivillä mukana säännöllisesti kohta 15 vuotta. Aiheita on ollut monenlaisia ja kouluttajia vaikka minkälaisia - - taitavasti sait porukan pysymään mukana!
Itse otin useaan harjoitteeseen aiheeksi tunteen, joka on vastassa usein kun palaa pitkältä vapaalta töihin. Valmiiksi ärsyttää ja on ikävät fiilikset palata työmaalle. - - Paluu töihin oli (koulutuksen jälkeen) kovin helppo ja hyväntuulinen - - Kokeilen (Sedona-metodia) vastakin!" -SL