Kirja

Saatavissa kirjakaupoista - myös äänikirjana! Lukijana Katja Törmänen.


Tuntuuko, että elämässä on liikaa hallitsemattomia tilanteita? Kiertävätkö ajatuksesi ja tunteesi kehää? 

Sedona-metodi on yksinkertainen menetelmä, jonka avulla pääset eroon negatiivisten tunteiden ylivallasta: yhtäkkisistä ahdistuksista, mieltä kuormittavista muistoista ja toimintakykyä heikentävistä peloista. 

Keskeinen työkalu ovat selkeät irti päästämisen kysymykset, joiden avulla stressi häviää ja mieli vapautuu ongelmista askel kerrallaan. 

Kirjailija Katja Törmänen on harjoittanut maailmalla huippusuosittua Sedona-metodia säännöllisesti liki kymmenen vuotta Suomessa ja kansainvälisillä retriiteillä.

Kuuntele Yle Areenasta:

Sari Valto:

Mielenrauhaa tarjolla: Sedona-metodi ja DRAMMA-malli

Miten pystyisimme palautumaan stressistä ja elämään hyvinvoivaa terveyttä edistävää elämää? Miten voisimme päästää irti jumiutuneista, ahdistavista ajatuksista ja tunteista? Se on mahdollista, mutta vaatii mentaaliharjoituksia, sanovat DRAMMA-malliin perehtynyt valmentaja Anu Iisakkila sekä Sedona-metodi -valmentajaksi kouluttautuva kirjailija ja opettaja Katja Törmänen. Vaikka ulkoiset olosuhteet eivät muuttuisi, ihmisen on mahdollista aina vaikuttaa elämäänsä ja hyvinvointiinsa positiivisesti. Näin he lupaavat. Nyt he kertovat, miten.