Tulossa seuraavaksi:

Vapaudu lapsuusajan käytösmalleista: Miten luoda harmonisempi suhde vanhempiin ja sisaruksiin

Työpaja Zoomissa 2.12.2023 klo 10-14.30 (sis. ruokatauon 30min)

Suhteet vanhempiin ja sisaruksiin ovat elämän pitkäaikaisempia, eivätkä ne ole aina helppoja. Moni meistä potee jatkuvaa syyllisyyttä tai kantaa kaunaa suhteessa vanhempiinsa tai sisaruksiinsa, ja moni toimii edelleen aikuisena tavalla, jolla yrittää lunastaa vanhempiensa odotukset tai hyväksynnän. Menneet tapahtumat tai oikaisemattomat oletukset voivat kalvaa mieltä vuosikymmeniä, ja pyristely ulos lapsuusajan rooleista tai pitkään taustalla jatkuneesta valtataistelusta voi tuntua toivottomalta.

On kuitenkin täysin mahdollista vapautua näistä lapsuusajan käytösmalleista ja rooleista ja kohdata viimein niin vanhempansa kuin sisaruksensakin omasta voimasta, rauhasta ja hyväksynnästä käsin. On mahdollista antaa anteeksi niin itselleen kuin lapsuuden perheenjäsenillekin ja rakentaa suhde terveelle, aikuiselle pohjalle – silloinkin, kun toinen osapuoli ei ole enää elossa.

Tervetuloa työpajaan päästämään irti vanhoista ajatus- ja käytösmalleista ja luomaan pohjaa uudelle suhtautumiselle ja terveelle, positiiviselle tunneilmastolle!

Hinta: 80€ - YSTÄVÄTARJOUS! ILMOITA ITSESI JA YSTÄVÄSI JA PÄÄSETTE MOLEMMAT KURSSILLE YHDEN HINNALLA!

Ilmoittautuminen 29.11.2023 mennessä!


FREE Sedona Method Support Calls (englanniksi)

Kahdesti kuussa - joka kuun toinen ja viimeinen keskiviikko klo 19-20 - pidän Zoomissa englanninkielisen support call -session, joita voisi kutsua Sedona-harjoittajien kohtauspaikaksi. 

Noin tunnin mittaisessa sessiossa osallistujat voivat halutessaan pyytää irti päästämisen apua mihin tahansa heitä vaivaavaan asiaan, jakaa kokemuksiaan metodista tai kysyä heitä askarruttavista asioista metodissa. Mukaan voi tulla myös vain kuuntelemaan ja päästämään irti harjoitusten mukana, sillä vaikka työskentelisinkin jonkun osallistujan kanssa, muutkin osallistujat hyötyvät irti päästämisen kysymyksistä. Jokaisessa sessiossa on myös useampi koko ryhmälle osoitettu harjoitus (group release), jotka äänitetään ja jotka voi myöhemmin katsoa englanninkieliseltä YouTube -kanavaltani @JoyofReleasing.

Englanninkieliset support call -sessiot ovat ilmaisia. 

Joka toinen keskiviikko (parittomina viikkoina) seuraavat kerrat 22.11., 6.12. ja 20.12.2023 klo 19-20.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja osallistumaan!