Kurssit

Haluatko lopettaa huolien vatvonnan?

Siihen löytyy nopea apu täältä

Omaan tahtiin opiskeltava verkkokurssi nyt tutustumishintaan 39€ (norm. 59€) 28.10.2021 asti!


Päästä irti menneestä -työpaja

35,00 €

Irti menneen vatvonnasta - nopeasti ja tehokkaasti.
Opi työkalut, joilla tämä onnistuu.
Riippumatta siitä, miten sitkeältä tavalta menneen vatvonta vaikuttaa tai miten pitkään sitä olet tehnyt.
Työpaja on 110 -minuuttinen videotallenne, joten voit kerrata työpajan kokonaan tai osittain niin monta kertaa kuin haluat, silloin kun sinulle parhaiten sopii.


Tuntuuko, että mennyt näyttelee liian suurta osaa elämässäsi?
Huomaatko käyttäväsi päivittäin aikaa siihen, että pähkäilet menneitä, kadut jotain mitä teit tai jätit tekemättä, tai haikailet sen perään, mikä meni jo?

Pyörivätkö ajatuksesi usein siinä, mikä tapahtui päiviä, viikkoja, vuosia tai jopa vuosikymmeniä sitten?

Oletko väsynyt ja kyllästynyt tuohon menneen vatvontaan, ja toivoisitko, että pääsisit siitä irti?

Jos vastasit kyllä, tämä työpaja on sinulle.

Siellä opit yksinkertaisia ja nopeasti vaikuttavia työkaluja, joilla menneen vatvonnasta voi päästää irti. Riippumatta siitä, miten sitkeältä tavalta se vaikuttaa tai miten pitkään sitä olet tehnyt.

Eikä menneestä irti päästäminen tarkoita, että kokemus tai viisaus haihtuisi, tai ettet enää osaisi välttää kerran tehtyjä virheitä.

Se vain tarkoittaa, ettet kuluta voimiasi turhaan.

Se tarkoittaa, että olet läsnä sille, mitä elämässä tapahtuu juuri nyt, ja saat kosketuksen omaan voimaasi ja levollisuuteesi. Se tarkoittaa, että elämästä tulee hauskempaa ja iloisempaa, aivan riippumatta siitä, miten hankalia tai rankkoja tai turhauttavia asioita on tapahtunut tätä ennen.

Tässä tallennetussa työpajassa Katja Törmänen opastaa sinut nopeiden ja tehokkaiden harjoitusten avulla irti päästämisen taitoon. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja, vaan työpaja soveltuu jokaiselle, joka on halukas päästämään irti. Voit käydä työpajan läpi omassa tahdissasi ja niin monta kertaa kuin haluat - ja mitä enemmän näitä harjoituksia teet, sitä enemmän tästä saat.

Osta työpajatallenne täältä